Tack!

Stort TACK för er hjälp!

DIF Historia är ett livstidsprojekt. Det finns i det närmaste oändligt med material att digitalisera och tillgängliggöra för alla Djurgårdare av idag och kommande generationer. Arbetet görs helt ideellt, även om en del saker kommer med en kostnad såsom hemsida, digitalisering av film etc. Alla bidrag av material och andra medel tas därför emot oerhört tacksamt. DIF Historia vill speciellt tacka följande för deras bidrag och hjälp.

Kontakta oss på adressen info@difhistoria.se

Familjen Caneman
Ulla Caneman som fyller fantastiska 100 år den 7 juni i år har sponsrat Djurgårdens historiearbete med 25 000 kr. Ulla var gift med Hugo Caneman som började sin bana i Djurgården som bandyspelare och som därefter ledde ända fram till ordförandeposten i Djurgårdens Huvudstyrelse under 5 år i mitten av 60–talet. Idag är deras son Mats Caneman ordförande i DIF Innebandy och en av styrelseledamöterna i Djurgården Alliansförening.
Alliansen och Arbetsgruppen tackar Ulla och hela familjen Caneman för den fina och välbehövliga gåvan.

Better You AB och VD Johan Cidvall
Det är med stor tacksamhet som Alliansen och Sällskapet kan meddela att Better You AB lämnat ett sponsorbidrag till Historieprojektet på 70 000 kr. Stödet var mycket välkommet och säkrade samtidigt viktiga beslut för att klara och säkra projektets framskridande. Johans Cidvall är även ordförande i DIF Basket vilket också med denna gåva visar Johans enorma DIF hjärta.

Michael och Anna Tornborg
Har skänkt mängder av fotografier, lagbilder och matchprogram från 1940-talet. Det mesta har tillhört Carl-Johan Tornborg, som var centerhalv i fotbollslaget och dess kapten under en tid.

Claes Christiernsson
Har skänkt material till DIF Historia bl.a. fotografier fotboll 40/50-tal, autografer, lagbilder etc. En del saker kommer läggas upp på difhistoria.se och andra kommer visas upp i Pokalrummet.

Marita Karlsson
Dotter till Nils Nordberg, som var redaktör för Djurgårdaren 1941 och redaktör för orienteringssektionens tidskrift ”Mellan Skärmarna” under många år, har skänkt tolv inbundna årgångar av medlemsbladet ”Mellan skärmarna 1940-1952.

Hamid Ershad Sarabi
Redaktör och layoutare för Blåranden och Bågspännaren under 2010-talet har gett oss digitala kopior på fotbollens matchprogram 2010-2016.

Stefan Erlandsson
Ansvarig utgivare av Bågspännaren som gett oss digitala kopior på fotbollens matchprogram 2018 och framåt.

Robin Fredriksson
Flitig deltagare i DIFpodden som har gett oss mängder av inspelade fotbolls- och hockeymatcher.

Kenth ”Nobbes Djurgårdsbilder” Norberg
Har hjälpt oss att fotografera objekt i Pokalrummet och skänkt fotografier till våra profilbilder på fotbollsspelare.

Elvira Holmström
Har skänkt fotografier till våra profilbilder på hockeyspelare.

Lennart Andersson
Har skänkt matchprogram fotboll & ishockey 60/70/80-tal.

Olof Nord
Har bidragit med filmer (8mm) från farfar Henry Nord med bl.a. DIF Fotbolls turné till Centralamerika på 50-talet.

Tobias Alsing
Har skänkt flera nummer av föreningens medlemstidning ”Djurgårdens Idrottsförenings Medlemsblad” från 1914 och 1917.

Petra Wester
Har bidragit med lagbilder på DIF Fotboll Dam 60/70-tal.

Suzanne Dettner
Har bidragit med bilder från Damsektionen 40/50-tal